امروزه نمی توان تاثیر وب سایت در کسب و کار را نادیده گرفت و ممکن است به این فکر کنید که آیا کسب و کار من وب سایت خوبی دارد یا خیر؟ تعیین این امر می تواند دشوار باشد زیرا عوامل مختلفی در ایجاد یک وب سایت نقش دارند. سایت شما چیزی نیست که فقط آن را راه اندازی کنید، بلکه در ایجاد فروش جدید، سرنخ، مشتریان وفادار و موارد دیگر مهم است. این اساسا کانون حضور آنلاین کسب و کار شما است. فکر میکنید وبسایت شما بدون ایراد است؟ بیایید فهرستی را که از ۱۰ نشانه برتر داشتن یک وب سایت خوب گردآوری کرده ایم ، مرور کنیم و در مورد وب سایت خودتان تصمیم بگیرید.
۱-داشتن هدف برای راه اندازی وب سایت
هنگام ساهت وب سایت باید هدف واحدی از ساخت آن داشته باشید. شما می خواهید کاربران شما هنگام بازدید از وب سایت شما چه چیزی را دریافت کنند؟ خواه این فروش یک محصول یا خدمات، تولید سرنخ، ارائه اطلاعات یا چیز دیگری باشد . هنگامی که هدف خود را مشخص کردید، سپس می توانید چک لیستی از اهدافی که برای رسیدن به آن باید انجام دهید تهیه کنید. این به نوبه خود باعث می شود وب سایت شما قوی تر شود.
۲-واکنشگرا بودن وب سایت
به این مورد باید توجه ویژه ای داشته باشید ! آیا تا به حال وب سایتی را در موبایل یا مرورگر دیگری مشاهده کرده اید که عملکرد یا طراحی آن مشکل داشته باشد؟ به همین دلیل است که همیشه باید پاسخگویی وب سایت خود را در همه پلتفرم ها بررسی کنید. این شامل مرورگرهای مختلف، دستگاههای تلفن همراه، تبلتها و غیره میشود. این آیتم تضمین میکند که هر قدر هم که شخصی از وبسایت شما بازدید کند، بهترین تجربه ممکن را داشته باشد.
۳-بروز رسانی محتوای وب سایت
این یکی کاملاً واضح است، چه کسی می خواهد از یک وب سایت با اطلاعات قدیمی بازدید کند؟ هیچ چیز بدتر از بررسی یک وب سایت برای اطلاعات مرتبط جدید و عدم وجود آن نیست. این به روز رسانی ها باید از طریق یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) که به درستی پیاده سازی شده است، انجام شود که نرم افزار رایانه ای است که برای مدیریت ایجاد و اصلاح محتوای دیجیتال استفاده می شود. معمولاً سیستم های مدیریت محتوای مورد استفاده عبارتند از وردپرس، دروپال، مجنتو و غیره می باشد.
۴-طراحی سایت
یکی دیگر از مهم ترین بخش های راه اندازی وب سایت ، بخش طراحی آن می باشد .چرا که وب سایت طراحی شده نشانگر اعتبار شما در زمینه مورد فعالیت است. هنگام کار بر روی طراحی وب سایت خود باید ، همه چیز منسجم باشد. این شامل رنگ ها، فونت ها، نام تجاری و موارد دیگر می شود. شما باید مطمئن شوید که هویت برند خود را در کل وب سایت حفظ می کنید.
۵-کاربر پسند بودن
یک رابط کاربر پسند به بازدیدکنندگان اجازه می دهد تا به راحتی از طریق اقدامات و مسیرهای عقل سلیم در سایت حرکت کنند. هیچ کس نمی خواهد برای یافتن اطلاعاتی که به دنبالش است، از یک وب سایت پیچیده استفاده کند. این بدان معنا نیست که وب سایت شما باید ساده یا خسته کننده باشد . فقط ساختار خوبی داشته باشد و استفاده از آن آسان باشد.
۶-تبدیل ترافیک وب سایت
اگر از ترافیک وارد شده به یک صفحه در وب سایت خود استفاده نکنید ، در واقع کاربران پول هایی است که از جلوی شما عبور می کنند و شما آنها را شکار نمی کنید .به همین دلیل است که دکمه فراخوان بسیار مهم است. چه از این دکمه برای تماس با شما، خرید چیزی یا حتی برای ثبت نام در لیست ایمیل استفاده شود، میخواهید این دکمه بزرگ و BOLD باشد. این باید در بنر اصلی وب سایت نگهداری شود و بلافاصله پس از بارگیری صفحه قابل تشخیص باشد.
۷-تجربه ی کاربر
یکی از اهداف اصلی وب سایت شما ارائه یک تجربه کاربری دلپذیر و جذاب از طریق عملکردهای بصری و درک واضح از نحوه عملکرد سایت است. اگر با موفقیت انجام شده باشد، مشتریان فعلی یا بالقوه شما پس از بازدید باید بازخورد و نظرات مثبتی داشته باشند.
۸-بهینه شده برای موتور های جست و جو
بهینه سازی سئو چیزی است که اغلب به نظر می رسد بی اهمیت است، اما برای کمک به افراد برای یافتن وب سایت شما بسیار مهم است. یک وب سایت خوب دارای پیاده سازی سئو و شیوه های موجود در سرتاسر وب سایت برای اطمینان از قرارگیری بالاتر در نتایج موتورهای جستجو است. سئو مخفف بهینه سازی موتور جستجو است، که فرآیند بهینه سازی وب سایت شما برای دریافت ترافیک ارگانیک یا بدون پرداخت از صفحه نتایج موتور جستجو است. این می تواند شامل بهینه سازی وب سایت شما، استفاده از تحقیقات کلمات کلیدی، استفاده از بازاریابی محتوا در سراسر سایت و سایر پلتفرم ها و موارد دیگر باشد.
۹-پل های ارتباطی
بسیاری از افراد به شدت از وب سایت شما بازدید می کنند تا گزینه های تماس شما را پیدا کنند. گاهی اوقات برداشتن تلفن، عکسبرداری از یک ایمیل، پیامرسانی در شبکههای اجتماعی یا استفاده از ربات چت، سریعترین مسیری است که میتوان طی کرد! این بدان معناست که روش های تماس شما برای کسب و کار شما باید به راحتی از وب سایت شما قابل دسترسی باشد. اغلب این شامل یک صفحه “تماس با ما” است که در قسمت اول و گاهی اوقات در پایین وب سایت شما پیوند داده می شود.
۱۰-افزونه های آنالیز وب سایت
نرم افزار تجزیه و تحلیل به شما این امکان را می دهد که ببینید چه کسی به وب سایت شما رفته است، چگونه آن را پیدا کرده است، الگوهای ترافیکی آنها، عادات خرید و موارد دیگر را بررسی کنید. به همین دلیل است که اطمینان از افزودن صحیح نرم افزارهای تحلیلی به صفحات مختلف وب سایت بسیار مهم است. شما می توانید یک تفکیک دقیق و جزئی در درک اقدامات کاربر جمع آوری کنید.
هنوز مطمئن نیستید که آیا وب سایت شما بدون ایراد است؟ یا برای افزودن این ویژگی ها یا انجام مجدد وب سایت خود به کمک نیاز دارد؟ در اینجا تیم طراحی سایت در تبریز ما وب سایت شما را به صورت رایگان تجزیه تحلیل می کنیم و در صورت نیاز به تعمیر و تعویض
فکر کنم این مواردی که گفتین توی هر سایت معمولی پیدا میشه و مورد خاصی نیست !!!